Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'furnace. help.'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Community Calendar

Forums

  • Toyota Motorhomes
    • General Discussion
    • Engines - Transmissions - Drive Train - Suspension - Chassis - Steering - Exhaust - Tires - Etc.
    • Coach ApplianceTech Issues
    • Electrical
    • Improvement and Do-It-Yourself Projects you have done to Share!
    • Whoops, Mishaps and Murphy's Law
    • Fuel Tanks
    • Communications and Electronics
    • Reviews - New Products - Campgrounds - Links of Interest
    • Pet Zone
    • Rallies & Toy Ins
    • RV CHOW
    • Miscellaneous & Non-related
    • Trip Reports
    • News - Forum Help & Discussion
    • Toyotamotorhomes For Sale - Free Want Ads

Jabber


Skype


Interests


My Toyota Motorhome


Location

Found 1 result

  1. Hey folks. Been perusing the forums to see if I might glean some answers concerning why my furnace is no longer blowing hot, and how to fix it. Last month it was working fine. Had only first tested it last month. Heat and blower all worked well. Although it could have been hotter. Yesterday I went to turn it on and no heat. Checked fuses. Checked propane supply. What happens: Turn on at thermostat. Turn thermostat all the way up. In approximately ten seconds the blower turns on. Another ten second or so, and I hear a single click. About five to ten seconds later, I hear a softer switching noise. In between these last two, when outside near furnace, i smell propane for two seconds. No other clicks. No heat. Propane smell quickly dissipates. What is the problem here? P.S. Recently replaced the ducting for furnace.
×