Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'furnace duotherm'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Community Calendar

Forums

  • Toyota Motorhomes
    • General Discussion
    • Engines - Transmissions - Drive Train - Suspension - Chassis - Steering - Exhaust - Tires - Etc.
    • Coach ApplianceTech Issues
    • Electrical
    • Improvement and Do-It-Yourself Projects you have done to Share!
    • Whoops, Mishaps and Murphy's Law
    • Fuel Tanks
    • Communications and Electronics
    • Reviews - New Products - Campgrounds - Links of Interest
    • Pet Zone
    • Rallies & Toy Ins
    • RV CHOW
    • Miscellaneous & Non-related
    • Trip Reports
    • News - Forum Help & Discussion
    • Toyotamotorhomes For Sale - Free Want Ads

Jabber


Skype


Interests


My Toyota Motorhome


Location

Found 1 result

  1. I'm on the road currently, 3k miles in from NH to Colorado. Nights are dropping below freezing and the furnace will turn on the blower based on thermostat settings, but the burner isn't lighting. The unit is a duotherm with an electrically lit pilot, and I have the gas valve open near the unit. The fridge and stove work fine off propane. The house battery is at 12V-- I even tried running the furnace when plugged into city power but it still didn't light. I took one trip a month ago where the furnace worked fine. What else can I do to troubleshoot and isolate the problem? What does your furnace sound like? Do you hear the distinct popping of the igniter? Do you think it could be a failed solenoid or igniter? How can I confirm? Thanks!
×